top of page

 

Sóc viatger d'ençà que tinc memòria, primer amb la imaginació i després organitzant les sortides de la meva adolescència. I sempre he desitjat compartir les meves emocions amb altres persones.

 

Les meves propostes van molt més enllà d’una profunda recerca visual; la cultura, la gastronomia i les relacions humanes són també elements indispensables d’aquestes experiències, on viure amb intensitat és fonamental per emportar-se a casa molt més que un record gràfic del lloc.

 

Els grups són sempre molt reduïts, i els programes diaris s'adapten a les necessitats individuals, intentant trobar l’equilibri entre creativitat, ensenyament i lleure. La didàctica fotogràfica es basa en el seguiment i comentari personalitzat i ningú es queda mai enrere ni es perd cap activitat, inclosos els acompanyants, perquè no cal ser fotògraf per sentir i gaudir de les meravelles del món.

 

La cura en la logística és una de les meves prioritats, i això significa que l'elecció dels serveis, dels allotjaments i dels transports no és casual ni subjecta a preferències econòmiques o imposicions de les agències de viatges. Sempre busco el millor hotel, restaurant i guia d'acord amb la disponibilitat local i les necessitats del grup.

 

Tinc un interès especial en la sostenibilitat de totes les propostes, i sempre que és possible intento posar un granet de sorra en la conservació del planeta, escollint serveis com una cuina amb ingredients de kilòmetre zero, el tractament de l'aigua potable o la reducció de plàstics.

 

Cada viatge és una fantàstica aventura que les imatges per si soles no poden explicar. Darrere de cada experiència hi ha mil anècdotes, records i emocions, totes lligades a les persones que m'acompanyen i a les que trobem en el camí.

Aquí teniu les propostes pel 2024!

Viatges 2024_1_CAT.jpg

EL PAÍS AMABLE

11-23 gener 2024

Sri Lanka és també coneguda com la perla de l'Índic. Aquest sobrenom és més que justificat perquè l'illa ofereix una extensa varietat de paisatges naturals i de patrimoni cultural.

Un país que no oblida mai la seva espiritualitat, present en la multitud de monestirs i temples disseminats per tot el territori i on es respira una humanitat senzilla, reflex de l'amabilitat que caracteritza a aquesta illa.

Viatges 2024_4_CAT.jpg

L'ILLA BONICA

5-14 abril 2024

Sicília, l'illa més gran de la Mediterrània podria ser considerat més aviat un continent. Per varietat de paisatges, d'arquitectures, de gastronomies i de gent.

 

I la millor forma de conèixer una part d'aquesta riquesa és moure's a la recerca dels indrets més característics, però buscant també aquells racons poc freqüentats  on es troba l'essència més pura d'aquesta terra única.

Viatges 2024_7_CAT.jpg

LA TRADICIÓ TOSCANA

28 juny-3 juliol 2024

La ciutat medieval de Siena, a Itàlia, posseeix una de les més belles places del món. Coneguda com “il Campo”, aquest espai solar, obert, inclinat i envoltat de magnífics palaus és el centre d'una ciutat única on una tradició centenària regeix la vida dels seus habitants.

 

El Palio, la cursa de cavalls més famosa del país, atreu milers de visitants, que assisteixen expectants al breu acte final d'una setmana que ofereix molt més que una competició.

Viatges 2024_10_CAT.jpg

NATURA I CULTURA

20-27 octubre 2024

Les Dolomites són unes muntanyes màgiques; la seva composició geològica les rendeix úniques i, amb la llum justa, les seves parets es tenyeixen de colors sorprenents que fan les delícies dels amants de la natura.

 

Una màgia que es manifesta en tota la seva esplendor quan es recorren alguns dels fàcils senders de la regió i es fa una pausa als refugis on descansar i assaborir, amb tota comoditat, els capvespres i la cordialitat d'aquesta regió.

Viatges 2024_2_CAT.jpg

LA CIUTAT DE LA LLACUNA

6-11 febrer 2024

Tornarem per dotzè any consecutiu al carnaval de Venècia, la ciutat de la llacuna, on màscares i disfresses omplen els carrerons a la recerca del millor lloc per a posar.

 

Festa i animació, però també racons tranquils en una Venècia autèntica i llunyana del turisme, on tindrem l'oportunitat de visitar les illes i els artesans que han fet famós aquest indret únic.

Viatges 2024_5_CAT.jpg

TERRA DE CONTRASTOS

8-12 maig 2024

El País Basc és petit, però concentrat. En pocs kilòmetres es poden trobar boscos frondosos de faigs, reserves naturals d'aigües calmes i costes retallades amb un mar potent.

I en el mateix territori conviuen també pobles antics, fars aïllats, camps de conreu i una capital, Bilbao, que és cada vegada més cosmopolita, internacional i variada sense perdre mai aquell caràcter industrial que la va fer coneguda arreu.

Viatges 2024_8_CAT.jpg

LA GÈNESI DE MÓN

25 agost-8setembre 2024

Islàndia és la força de la Naturalesa en estat pur, és una terra on tot canvia, tot es mou i tot creix. I és molt més que un seguit d'imatges fantàstiques. És, sobretot, un viatge a l'origen de les forces ancestrals del planeta on vivim, que però ens oblidat de cuidar.

 

Un lloc meravellós, variat com a pocs i potent com cap, que mereix una primera visita circular per a descobrir tota la riquesa que pot oferir la gènesi del món.

Viatges 2024_3_CAT.jpg

LA SETMANA SANTA

27 març-2 abril 2024

No hi ha moment més sagrat per als sicilians que la Setmana Santa. Durant quatre dies el ritme quotidià es paralitza i tots els habitants de l'illa es dediquen a la seva festa més sentida, més potent.

La passió és el comú denominador de totes les processons, de tots els rostres. Passió per viure, compartir i ensenyar un patrimoni cultural únic en el seu gènere, conservat a través dels anys sense gairebé modificacions, fidel a la tradició

Viatges 2024_6_CAT.jpg

LA REGIÓ SOMIADA

19-26 maig 2024

Tothom ha sentit parlar de la Toscana i l'imaginari col·lectiu l'ha transformat, amb raó, en un paradís cultural, gastronòmic i paisatgístic.

 

Molts racons d'aquesta regió són patrimoni de la humanitat per la UNESCO i només cal deixar-se portar per una carretera enmig dels camps per trobar un angle perdut o una persona amable amb qui conversar i passar la jornada.

Viatges 2024_9_CAT.jpg

LES LLUMS DEL NORD

28 setembre-6 octubre 2024

Lluny, al nord de Noruega, la terra perd la seva forma i es barreja amb el mar, que la modela i abraçada amb mil dits d’aigua, formant uns fiords i unes illes que no s’assemblem a cap altres, les Lofoten.

I és quan el dia s'acaba que comença la màgia del lloc; és l'aurora boreal, la senyora de la foscor, esquiva i difícil de veure, però que quan es presenta, és un dels fenòmens naturals més fascinants que es poden observar en la Natura.

COMPLET

bottom of page