top of page

 

Sóc viatger d'ençà que tinc memòria, primer amb la imaginació i després organitzant les sortides de la meva adolescència. I sempre he desitjat compartir les meves emocions amb altres persones.

 

Les meves propostes van molt més enllà d’una profunda recerca visual; la cultura, la gastronomia i les relacions humanes són també elements indispensables d’aquestes experiències, on viure amb intensitat és fonamental per emportar-se a casa molt més que un record gràfic del lloc.

 

Els grups són sempre molt reduïts, i els programes diaris s'adapten a les necessitats individuals, intentant trobar l’equilibri entre creativitat, ensenyament i lleure. La didàctica fotogràfica es basa en el seguiment i comentari personalitzat i ningú es queda mai enrere ni es perd cap activitat, inclosos els acompanyants, perquè no cal ser fotògraf per sentir i gaudir de les meravelles del món.

 

La cura en la logística és una de les meves prioritats, i això significa que l'elecció dels serveis, dels allotjaments i dels transports no és casual ni subjecta a preferències econòmiques o imposicions de les agències de viatges. Sempre busco el millor hotel, restaurant i guia d'acord amb la disponibilitat local i les necessitats del grup.

 

Tinc un interès especial en la sostenibilitat de totes les propostes, i sempre que és possible intento posar un granet de sorra en la conservació del planeta, escollint serveis com una cuina amb ingredients de kilòmetre zero, el tractament de l'aigua potable o la reducció de plàstics.

 

Cada viatge és una fantàstica aventura que les imatges per si soles no poden explicar. Darrere de cada experiència hi ha mil anècdotes, records i emocions, totes lligades a les persones que m'acompanyen i a les que trobem en el camí.

Aquí teniu les propostes pel 2023!

Viatges 2023_NORUEGA.jpg

LES LLUMS DEL NORD

26 gener-3 febrer 2023

A l'hivern, Noruega és una terra dura, freda i sovint blanca. Durant molts dies el sol no té forces per visitar-la, però és en aquells moments que l'ambient es torna màgic.

És una època d'albades i capvespres permanents, amb llums rosades al cel i a les aigües, que sovint són també gel. Un època per descobrir la cara oculta de la terra, quan la foscor il·lumina el món.

Viatges 2023_ISLÀNDIA.jpg

LA GÈNESI DE MÓN

27 abril-11 maig 2023

Islàndia és la força de la Naturalesa en estat pur, és una terra on tot canvia, tot es mou i tot creix. I és molt més que un seguit d'imatges fantàstiques. És, sobretot, un viatge a l'origen de les forces ancestrals del planeta on vivim, que però ens oblidat de cuidar.

 

Un lloc meravellós, variat com a pocs i potent com cap, que mereix una primera visita circular per a descobrir tota la riquesa que pot oferir la gènesi del món.

Viatges 2023_7 SÚDTIROL.jpg

NATURA I CULTURA

1-8 octubre 2023

Les Dolomites són unes muntanyes màgiques; la seva composició geològica les rendeix úniques i, amb la llum justa, les seves parets es tenyeixen de colors sorprenents que fan les delícies dels amants de la natura.

 

Una màgia que es manifesta en tota la seva esplendor quan es recorren alguns dels fàcils senders de la regió i es fa una pausa als refugis on descansar i assaborir, amb tota comoditat, els capvespres i la cordialitat d'aquesta regió.

Viatges 2023_VENÈCIA.jpg

LA CIUTAT DE LA LLACUNA

11-18 febrer 2023

Tornarem per dotzè any consecutiu al carnaval de Venècia, la ciutat de la llacuna, on màscares i disfresses omplen els carrerons a la recerca del millor lloc per a posar.

 

Festa i animació, però també racons tranquils en una Venècia autèntica i llunyana del turisme, on tindrem l'oportunitat de visitar les illes i els artesans que han fet famós aquest indret únic.

Viatges 2023_TOSCANA.jpg

LA REGIÓ SOMIADA

4-11 juny 2023

Tothom ha sentit parlar de la Toscana i l'imaginari col·lectiu l'ha transformat, amb raó, en un paradís cultural, gastronòmic i paisatgístic.

 

Molts racons d'aquesta regió són patrimoni de la humanitat per la UNESCO i només cal deixar-se portar per una carretera enmig dels camps per trobar un angle perdut o una persona amable amb qui conversar i passar la jornada.

Viatges 2023_8 BIZKAIA.jpg

TERRA DE CONTRASTOS

25-29 octubre 2023

El País Basc és petit, però concentrat. En pocs kilòmetres es poden trobar boscos frondosos de faigs, reserves naturals d'aigües calmes i costes retallades amb un mar potent.

I en el mateix territori conviuen també pobles antics, fars aïllats, camps de conreu i una capital, Bilbao, que és cada vegada més cosmopolita, internacional i variada sense perdre mai aquell caràcter industrial que la va fer coneguda i respectada arreu.

Viatges 2023_SICÍLIA.jpg

L'ILLA BONICA

26 març-2 abril 2023

Sicília, l'illa més gran de la Mediterrània podria ser considerat més aviat un continent. Per varietat de paisatges, d'arquitectures, de gastronomies i de gent.

 

I la millor forma de conèixer una part d'aquesta riquesa és moure's a la recerca dels indrets més característics, però buscant també aquells racons poc freqüentats  on es troba l'essència més pura d'aquesta terra única.

Viatges 2023_SUISSA.jpg

EL COR DELS ALPS

3-12 setembnre 2023

Suïssa és sinònim de muntanyes, altes i belles, difícils i fascinadores. L'imaginari col·lectiu ha fet d'aquest país una indret de cims inviolables, neus permanents, prats idl·lics, vaques i formatges.

Però entre tots aquests tòpics hi ha molt més per descobrir: valls on les cascades cauen sobre les mateixes cases dels pobles, llacs amb les faldes plenes de vinyes o ciutats medievals on es respira encara un ambient d'altres temps.

  

Viatges 2023_9 HIMÀLAIA.jpg

LA CASA DELS DÉUS

1-14 novembre 2023

El Nepal és un país lligat a les seves muntanyes, les més altes del planeta. Tot depèn d'elles, des de les pluges monsòniques a l'economia dels seus habitants.

A l'ombra d'aquests gegants han crescut civilitzacions i cultures que encara ara passegen pels seus camins i veneren els seus déus, amables o cruels com la seva gran casa, l'Himàlaia, on tot és immens, imprevisible, magnífic i fora de l'escala humana.

COMPLET

COMPLET

bottom of page