top of page

 

Sóc viatger d'ençà que tinc memòria, primer amb la imaginació i després organitzant les sortides de la meva adolescència. I sempre he desitjat compartir les meves emocions amb altres persones.

 

Les meves propostes van molt més enllà d’una profunda recerca visual; la cultura, la gastronomia i les relacions humanes són també elements fonamentals d’aquestes experiències, on viure amb intensitat és fonamental per emportar-se a casa molt més que un record gràfic del lloc.

 

Els grups són sempre molt reduïts, i els programes diaris s'adapten a les necessitats individuals, intentant trobar l’equilibri entre creativitat, ensenyament i lleure. La didàctica fotogràfica es basa en el seguiment i comentari personalitzat i ningú es queda mai enrere ni es perd cap activitat, inclosos els acompanyants, perquè no cal ser fotògraf per sentir i gaudir de les meravelles del món.

 

La cura en la logística és una de les meves prioritats, i això significa que l'elecció dels serveis, dels allotjaments i dels transports no és casual ni subjecta a preferències econòmiques o imposicions de les agències de viatges. Sempre busco el millor hotel, restaurant i guia d'acord amb la disponibilitat local i les necessitats del grup.

 

Tinc un interès especial en la sostenibilitat de totes les propostes, i sempre que és possible intento posar un granet de sorra en la conservació del planeta, escollint serveis com una cuina amb ingredients de kilòmetre zero, el tractament de l'aigua potable o la reducció de plàstics.

 

Cada viatge és una fantàstica aventura que les imatges per si soles no poden explicar. Darrere de cada experiència hi ha mil anècdotes, records i emocions, totes lligades a les persones que m'acompanyen i a les que trobem en el camí.

Viatges 2023_VENÈCIA.jpg
La ciutat de la llacuna

Si les condicions ens ho permeten, tornarem per dotzè any consecutiu al carnaval de Venècia, la ciutat de la llacuna, on màscares i disfresses omplen i recorren els carrerons a la recerca del millor lloc per a posar.

 

Festa i animació, però també racons tranquils en una Venècia autèntica i llunyana del turisme, on tindrem l'oportunitat de visitar les illes i els artesans que han fet famosa aquesta ciutat única.

Dues ànimes en un mateix lloc, totes dues fascinants i enriquidores.

Viatges 2023_SICÍLIA.jpg
L'illa bonica

L'illa més gran de la Mediterrània podria ser considerat més aviat un continent. Per varietat de paisatges, d'arquitectures, de gastronomies i de gent.

 

I la millor forma de conèixer una part d'aquesta riquesa és moure's a la recerca dels indrets més característics, però buscant també aquells racons poc freqüentats  on es troba l'essència més pura d'aquesta terra única.

Viatges 2023_ISLÀNDIA.jpg
La gènesis del món

Vulcano bufa, murmura i xiula; amb constància, fum i olor, des del seu ampli cràter fins a les pedres sota l'aigua. Bufa i acoloreix de groc les roques on cristal·litza el sofre del seu vapor, alè vital d'aquesta illa.


Stromboli és la joia de les Eòlies: regularment la seva sang s'eleva cap al cel per a il·luminar la nit i atreure totes les mirades, tots els anhels. I les cases als seus peus són el vestit blanc d'una illa verda i exuberant gràcies a la riquesa de la seva negra pell.

Viatges 2023_TOSCANA.jpg
La regió somiada

Tothom ha sentit parlar de la Toscana i l'imaginari col·lectiu l'ha transformat, en  un paradís cultural, gastronòmic i paisatgístic. I amb raó.

 

Molts racons d'aquesta regió són patrimoni de la humanitat per la UNESCO i només cal deixar-se portar per una carretera enmig dels camps per trobar un angle perdut o una persona amable amb qui conversar i passar la jornada.

Viatges 2023_SUISSA.jpg
El cor dels Alps

Les Dolomites són unes muntanyes màgiques; la seva composició geològica les rendeix úniques i, amb la llum justa, les seves parets es tenyeixen de colors sorprenents que fan les delícies dels amants de la natura.

 

Una màgia que es manifesta en tota la seva esplendor quan es recorren alguns dels fàcils senders que regalen visions magnífiques d'aquests gegants petris. I, per si no fos prou, els refugis estratègicament situats permeten descansar i assaborir, amb tota comoditat, dels capvespres i cordialitat d'aquesta regió.

Viatges 2023_7 SÚDTIROL.jpg
Natura i cultura

Les Dolomites són unes muntanyes màgiques; la seva composició geològica les rendeix úniques i, amb la llum justa, les seves parets es tenyeixen de colors sorprenents que fan les delícies dels amants de la natura.

 

Una màgia que es manifesta en tota la seva esplendor quan es recorren alguns dels fàcils senders que regalen visions magnífiques d'aquests gegants petris. I, per si no fos prou, els refugis estratègicament situats permeten descansar i assaborir, amb tota comoditat, dels capvespres i cordialitat d'aquesta regió.

Viatges 2023_8 BIZKAIA.jpg
Terra de contrastos

La costa croata està tan torturada com la història recent del país balcànic, i com ell encara conserva un sabor antic i autèntic que la recent invasió turística no ha esborrat.

 

Els pobles de clara influència veneciana es barregen amb indrets típicament eslaus, i no és estrany trobar persones vestides de forma tradicional o activitats  oblidades en la resta d'Europa.

Viatges 2023_9 HIMÀLAIA.jpg
La casa dels déus

A nord-oest dels Alps els cims ja no són tan alts i les faldes de les muntanyes no perden mai el seu color verd, fins i tot a l'estiu. L'aigua brolla i cau arreu donant al paisatge una vitalitat especial.

 

I la mateixa neu que proporciona caràcter a l'horitzó s'acumula en els bonics llacs on la humanitat, des de temps immemorials, hi ha plantat arrels, conscients de les riqueses de l'entorn.

bottom of page