top of page

El meu avi Josep tenia a casa seva un petit laboratori i una gran biblioteca, per tant la meva infantesa va estar marcada per les imatges que trobava en les revistes de fotografia, en els relats d'en Folch i Torres i en les aventures dels reporters Espirú, Fantàstic i el mític Marsupilami.


A catorze anys vaig emprendre una caminada des de Montserrat fins a Puigcerdà en companyia d'uns amics i des de llavors els meus viatges em veuen sempre amb una motxilla i una càmera.


Sóc fotògraf, alpinista i somiador, i des de fa més de deu anys organitzo viatges arreu del món per compartir la bellesa de la Terra i de les seves cultures.


Escric articles sobre muntanya i realitzo també reportatges foto periodístics, principalment de denúncia social, perquè malauradament encara hi ha moltes situacions d'injustícia i desigualtat que esperen una resolució.


M'atreuen els elements naturals primordials del planeta, i això inclou l'espiritualitat dels éssers humans en totes les seves manifestacions. Es podria dir que vaig a la recerca constant de la relació, no sempre fàcil, entre la humanitat i l'entorn que l'envolta.

Rac 1 entrevista.png
Entrevista a RAC1
bottom of page